Новини

Продовження терміну реєстрації кандидатів та зміни у формуванні Робочої групи зі стратегічного планування розвитку громад

Беручи до уваги зауваження та пропозиції щодо забезпечення відкритості процесу формування Робочої групи зі стратегічного планування розвитку громад м. Боярка та навколишніх населених пунктів, а також для створення ефективної команди, вирішено відмовитися від конкурсного відбору кандидатів.

Формування Робочої групи розпочнеться на ознайомчій зустрічі, яка відбудеться 12 липня 2018 року о 16:00 за адресою: м. Боярка, вул. Грушевського, 39 (сесійна зала Боярської міської ради) після загальної презентації та визначення напрямків роботи.

Також інформуємо про продовження терміну реєстрації кандидатів до складу Робочої групи зі стратегічного планування розвитку громад м. Боярка та навколишніх населених пунктів до 18:00 27.07.2018 р.  

До співпраці запрошуються активні громадяни, представники громадських організацій, бізнесу, представники влади. Для участі необхідно подати заповнену через сайт Боярської міської ради реєстраційну форму.

Затвердження Стратегії сприятиме можливості використати переваги міжмуніципального співробітництва, залученню додаткових коштів за рахунок державного, обласного бюджету та іноземної донорської допомоги на реалізацію цілей, визначених в самій Стратегії.

На презентаційну зустріч запрошено радника з питань регіонального розвитку Центру розвитку місцевого самоврядування Тетяну Тимошенко.

Всі охочі можуть долучитись до цього процесу, надіславши свої пропозиції та зауваження на адресу електронної пошти КП «Боярський інформаційний центр»: portalboyarka@gmail.com.

Контакти для довідок: +38 (04598) 417-29;  +38 (063) 315-39-40.

Опубліковано: 10 липня 2018, 13:14
Останні новини