Новини

Початок голосування на «Бюджет участі 2019»!

Сьогодні розпочинається голосування за проекти на «Бюджет участі в місті Боярка 2019». Голосування триватиме впродовж місяця – з 01.12.2018 до 31.12.2018 року.

Сьогодні розпочинається голосування за проекти на «Бюджет участі в місті Боярка 2019». Голосування триватиме впродовж місяця – з 01.12.2018 до 31.12.2018 року.

Починаючи із сьогоднішнього дня, на офіційній платформі «Бюджету участі в місті Боярка» gb.mistoboyarka.gov.ua можна проголосувати за подані ідеї.

Цього разу боярчани можуть віддати свої голоси за 6 проектів на суму понад 2 млн грн:

Проекти, які наберуть найбільшу кількість голосів, будуть реалізовані за кошти бюджету міста Боярка у 2019 році.

Участь у голосуванні може взяти громадянин України, житель міста Боярка віком від 16 років, який зареєстрований або проживає, навчається, служить на території міста Боярка (що підтверджується офіційними документами, які підтверджують факт реєстрації, проживання (акт депутата округу), навчання або служби в місті Боярка).

Ознайомитися з поданими ідеями можна на платформі «Бюджету участі в місті Боярка» за адресою: gb.mistoboyarka.gov.ua.

Віддати свій голос за проекти, які, на вашу думку, зроблять наше місто кращим, можна онлайн або в пунктах прийому.

Де і як проголосувати

На офіційній платформі «Бюджет участі в місті Боярка» за посиланням gb.mistoboyarka.gov.ua попередньо зареєструвавшись.

Якщо ви вже зареєстровані в системі, увійдіть за допомогою логіна (телефону або номера паспорта) і пароля від «Громадського проекту».

Для нових відвідувачів потрібно пройти процедуру реєстрації із вказанням серії та номеру паспорта, місця прописки та проживання та контактних даних,  додатково завантаживши скан-копії паспорту.  

Для входу також можна скористатися системою BankId (для клієнтів  ПриватБанку, банку ПІВДЕННИЙ, А-банку, КОНКОРД банку, Ощадбанку та власників ЕЦП).

Пункти для голосування

Центр надання адміністративних послуг за адресою: вул. М. Грушевського, 39 – перший поверх Боярської міської ради;

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення комунального підприємства «Боярський інформаційний центр» за адресою: вул. Білогородська, 13, каб. № 14. (колишнє приміщення Боярської міської ради, зараз тут знаходиться КП «Боярка-Водоканал»).

Якщо ви бажаєте проголосувати в пунктах прийому, то при собі потрібно обов’язково мати паспорт.

Голосувати можна за необмежену кількість проектів!

За додатковою інформацією просимо звертатися у відділ інформаційно-аналітичного забезпечення за адресою: вул. Білогородська, 13, каб. №14; тел. (04598) 417-29; e-mail: admin@mistoboyarka.gov.ua

 

Опубліковано: 30 листопада 2018, 17:17
Останні новини