Новини

Осінній «Патефон» знову зібрав друзів

1 жовтня у Боярському будинку культури відбулось чергове засідання членів клубу людей літнього віку «Патефон».

Такий збіг з Днем людини похилого віку виявився досить символічним. Концертна програма, яку будинок культури приготував для гостей, щиро порадувала усіх присутніх.

Боярський міський голова Олександр Зарубін щиро привітав учасників зібрання. Символічним подарунком для усіх став буклет про Боярку,виданий до Дня міста.

Народний хор «Надія» під керівництвом Анатолія Пузиря виконав цілу низку пісень. Приємно було констатувати, що професійне зростання цього улюбленого багатьма боярчанами колективу продовжує зростати. Тепла затишна атмосфера панувала в залі.

Своєю творчістю поділились поетеси Тетяна Володай і Аліна Третяк. Для присутніх співали Наталія Горенко та її вихованка Аліна Храпачевська. Декілька пісень виконала заслужений працівник культури України Алла Бібік. До вільного мікрофону раз у раз підходив хтось із притсутніх: прочитати вірш чи гумореску, заспівати пісню.

Приємною несподіванкою для завсідників «Патефону» стала пісня про баяніста, яку виконали Наталія Горенко, Тетяна Вікулова та Аліна Храпачевська, а Аліна Третяк ще підтанцювала!

Нині важко уявити Боярку без цих веселих посиденьок членів клубу «Патефон». Тому то й тягнуться душею ці прекрасні молоді серцем люди один до одного, адже їм так тепло і затишно у колі друзів.

Опубліковано: 03 жовтня 2018, 15:04
Останні новини