Новини

Не буває чужої війни чи біди у своїй країні

У Боярському НОК Київського військового ліцею ім. І. Богуна відбувся святковий захід до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та до 30-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та до 30-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан 18 лютого у Боярському НОК Київського військового ліцею ім. І. Богуна відбувся святковий захід. У гості до ліцеїстів завітали колишні воїни-афганці, учасники бойових дій.

Голова Києво-Святошинської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Лариса Козленко наголосила: «Ми брали участь у війнах правдивих і неправдивих, які відбувалися за межами України. Але у своїй країні не буває чужої війни чи біди. І тому афганці були першими під час ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС і не лишаються осторонь під час подій на сході».

Спогадами про події в Афганістані та реальними історіями про страшні події безглуздої афганської війни поділилися: полковник запасу Віктор Пономаренко, крайовий отаман Київщини Валентин Панасюк, бойовий офіцер майор Олександр Бондаренко та Олег Свінцицький.

Зі словами вдячності та поваги до присутніх звернулася заступник міського голови Тетяна Кочкова.

Свої виступи воїнам-афганцям подарували вихованці вокальної студії «Перлина» ЦТМ «Оберіг» та ліцеїсти.

Опубліковано: 18 лютого 2019, 17:51
Останні новини