Новини

КП «Ритуальна Служба Боярської міської ради» готує боярські кладовища до поминальних днів

Як відомо, міська ритуальна служба опікується трьома кладовищами: «Старе» по вул. Лікарняній, по вул. Шевченка та «Нове» між Бояркою та Віта-Поштовою. Напередодні поминальних днів та у рамках двомісячника благоустрою міська ритуальна служба проводить прибирання та благоустрій своїх територій.

Зараз КП «Ритуальна Служба Боярської міської ради» проводить активні прибирання та облагородження територій. Встановлено контейнерний майданчик та вказівник. Проблемою залишається стихійне звалище, на яке викидають сміття з усього мікрорайону. Проте керівництво комунального підприємства запевняє, що робить усе можливе, аби максимально вивозити сміття на полігон. «Чисто має бути всюди, по всій Боярці!» – наголошує директор КП Костянтин Ващенко.

«Прибрали сухостій, завершуємо упорядкування доріжок на старому кладовищі. До поминальних днів замовили біотуалети», – коментує роботу КП директор міської ритуальної служби Костянтин Ващенко.

Також, за інформацією КП, ритуальна служба подала прохання до міської ради виставити пости «Боярського міського патруля» для нагляду за порядком під час поминальних днів.

Опубліковано: 13 квітня 2018, 13:35
Останні новини