Новини

Боярку з робочим візитом відвідали студенти Національної академії державного управління при Президентові України

18 квітня до Боярки з робочим візитом завітали управлінці зі всієї України. Відвідування нашого міста - частина навчального курсу, який вони проходять у Національній академії державного управління при Президентові України. Це гості з різних куточків країни та різного виду зайнятості: підприємці, представники обласних та районних адміністрацій Тернопільщини, Сумщини, Полтавщини, Закарпаття, апарату Президента України, Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, навіть співробітниця СБУ.  

Під час робочої зустрічі делегація у складі 30 осіб заслухала звіт Боярського міського голови Олександра Зарубіна за 2017 рік. Презентацію провели перший заступник міського голови Валерій Шульга, заступник міського голови із соціальних питань Тетяна Кочкова та заступник міського голови з питань ЖКГ Віталій Мазурець.

За словами першого заступника, цей звіт першими почули саме гості нашого міста. Звітування про діяльність міської ради у 2017 році переросло у жваве обговорення однієї з найголовніших подій минулого року – рішення про об’єднання громад Боярки та Забір’я. Члени делегації радо ділилися своїм досвідом створення та упорядкування спроможної ОТГ, а також давали поради для нашого міста.

Слухачів Національної академії запросили також до Боярського краєзнавчого музею, щоб ознайомити з історією нашого краю. Екскурсовод музею Лідія Золотаренко розповіла цікаві моменти з минулого Боярки та показала експозицію, присвячену сучасним подіям в Україні. Також увагу гостей привернула виставка картин Андрія Коваленка, яка нині експонується у музеї.

Наступна зупинка гостей з Національної академії – завод «VENTS», який знаходиться у Боярці. У сучасній виставковій залі делегації продемонстрували зразки різноманітних вентиляційних систем, які виробляють на заводі. Гості відвідали також один із робочих цехів компанії.

Члени делегації з Національної академії, як і представники Боярської міської ради, залишилися задоволені зустріччю. Обидві сторони обмінялися візитівками та домовилися про подальшу співпрацю.

Опубліковано: 19 квітня 2018, 13:30
Останні новини