Оголошення

Дружній футбольний матч "Жовта картка корупції" у Боярці

               

Transparency International Україна в рамках програми Transparent Cities/Прозорі міста спільно з Боярською міською радою привертають увагу громадськості до проблеми корупції та необхідності дотримання кращих практик прозорості та підзвітності на місцевому рівні, а також важливості громадянської участі задля попередження та виявлення корупції.

Саме тому організовуємо інформаційно-спортивний захід футбольний матч "Жовта картка корупції" - у День Незалежності України, 24 серпня 2018 року на міні-стадіоні ЗЕНІТ о 15:00. Дружній матч відбудеться між командами Боярської дитячо-юнацької спортивної школи.

Запрошуємо жителів та гостей міста доєднатися до заходу і весело та з користю провести День Незалежності.

Ціллю матчу  є проінформувати жителів міста Боярка про неприйнятні дії міської влади, які несуть корупційні ризики та про важливість дотримання містом кращих практик прозорості та підзвітності. Також розкажемо про ситуацію з відкритістю самого міста Боярка та чого можна досягти завдяки співпраці та громадській участі.

Сьогодні в Україні відбувається реформа децентралізації і міська влада отримує більше повноважень і місцеві бюджети стають більш незалежними. Саме тому  важливо попереджати корупцію на регіональному рівні, розвиваючи механізми громадського моніторингу та можливість громадянам впливати на процес формування політики. 


Контактна особа: 

Анатолій Котов,

Асистент проекту «Розбудова прозорості в містах України»

e-mail: kotov@ti-ukraine.org
 

 

Опубліковано 20 серпня 2018, 19:02